About us 1
About us 2

Personlige Etiketter er udløberen af en veletableret familievirksomhed, der blev grundlagt i 1987, og som nu har produceret etiketter, labels, mærkater og andre personaliserede produkter i mere end 32 år.

I 2004 udvidede Personlige Etiketter og åbnede internationale kontorer i USA og Australien. Efter denne succes udvidede de igen I 2017 med åbningen af kontorer I andre euroæiske lande.

Vi er stolte af at levere produkter af høj kvalitet, til rimelige priser og med uovertruffen kundeservice.

Vores mål er at levere etiketter og mærkater, der passer til enhver type anvendelse, uanset om du vil gøre det nemt at genkende dit barns tøj til skolen eller måske for beboere på et plejehjem. Måske vil du gerne være modedesigner, og dette giver dit produkt den sidste finesse. Vi arbejder hårdt på vores færdigheder og kompetencer for at sikre, at dine behov bliver opfyldt – til den rigtige pris og med levering til tiden.

Vi gør alt for, at vi løbende gennemgår og forbedre vores produkter og tjenester, når muligheden byder sig. På den måde sikrer vi os, at vi fortsat kan være førende på markedet for vævdede og trykte tøjmærkater og -etiketter.

Vi lytter altid til feedback fra vores kunder, og vores venlige team er altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Personlige Etiketter – er nummer 1 i Danmark på grund af dets kvalitet, værdi for pengene samt hurtige produtktion på markedet for vævede og trykte tøjetiketter.

About us 3
About us 4
About us 5
About us 6