FAQs

Faq1
Faq2

Hvor lang tid tager det, før min ordre leveres?

Dette afhænger både af det eller de produkter, du bestiller samt leveringstypen. De fleste af vores produkter fresmtilles og sendes afsted inden for 48 timer. Find ud af mere på siden Leveringsoplysninger.

Jeg har ikke modtaget min ordre, hvad gør jeg?

Din bestilling bør leveres inden for 2 arbejdsdage i Danmark efter den forventede afsendelsesdato. Dette er et skøn, og det kan forekomme, at ordrer blive forsinkede med et par dage. Hvis du er bekymret for varigheden af din ordre, bedes du kontakte os via e-mail.
(kontakt@personligetikketer.dk)

Jeg ville udføre en bestilling, men hjemmesiden accepterede ikke mit kredit-/betalingskort, så hvad gør jeg nu?

Kunder kan til tider opleve en afbrydelse under behandling af en ordre eller betaling.

Vi kan normalt gendanne ordredetaljerne (ekskl. betalingsoplsysninger) og gennemføre transaktionen via e-mail.

Ellers bør du forsøge at opdatere din browser, slette historik og cache, og hvis problemet fortsætter, kan du prøve en anden browser som fx Firefox eller Chrome.

Hvor gode er strygeetiketterne? Kan de tåle kogevask?

Vi er stolte af at producere produkter i høj kvalitet, og vi tester alle påstrygningsetiketter med jævne mellemrum for at sikre kvaliteten. Hvis de påstryges korrekt, garanterer vi, at etiketterne vil holde i tøjets levetid, og vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem, der måtte opstå.

Hvad er bedst – at sy eller stryge på?

I sidste ende er det en personlig beslutning, da de er ens med hensyn til pris og produktionstid.

Det ser rigtig godt ud, når man syr navnemærkater på. Påstrygningsetiketter er gode, hvis du fx ikke har tid til at sy. Eller hvis du gerne vil have en endnu nemmere løsning, så er vores nye "Just Stick" -klistermærker langt det bedste produkt, og den er gået hen og blevet vores bestseller.

Er der et maksimalt antal bogstaver, som jeg jan anvende på en etiket?

Det maksimale antal varierer fra produkt til produkt – hjemmesiden vil fortælle dig, hvis du overskrider dette maksimum.

Kan jeg bruge symboler fra andre sprog, accenter og andre tegn?

Ja, vi kan væve/trykke alle tegn fra andre sprog.

Faq3
Faq4
Faq5