Tøjmærker til vask og pleje

Opret dine egne personaliserede vaskemærker og plejelabels! Tilføj motiver, farven og teksten efter eget valg med vores værktøj online for at oprette dine egne personlige vaskemærker til dine modekreationer og tøj!

Vores tilpassede og personlige vaskemærker fås i flere størrelser og farver. De har adskillige linjer med tekst og et bredt udvalg af symboler, der opfylder kravene i den internationale standard for plejemærkning af tekstiler.

Bare et par minutter er nok til at oprette dine egne individuelle etiketter. Vores værktøj online giver dig en øjeblikkelig forhåndsvisning af det endelige resultat og lader dig foretage flere ændringer, som du vil.

Så får dit tøj de etiketter og den opmærksomhed, det fortjener!

Naturligvis forstår vi, at du sandsynligvis ikke har brug for tusinder af personlig vaskeri og plejeetiketter som en del af din første ordre. Af denne grund tilbyder vi dem i små mængder på 36 stykker. Dine etiketter vil blive leveret inden for et par dage. Udbuddet af etiketter er ved at løbe tør? Bestil hurtigt og modtag den nye levering til tiden!

Aktive filtre