Etiketter til skole og børnehave

Her finder du et udvalg af personaliserede etiketter og genstande til skolen og dagplejen eller børnehaven.

Uanset om du er en dreng eller en pige kan du med vores etiketter nu markere dine børns ejendele i muntre farver.

Nu mister du aldrig en sko igen! Selv individuelle motiver eller logoer er ikke noget problem med vores online værktøj - vælg blot det ønskede design bekvemt derhjemme på din bærbare computer og få etiketterne leveret til dit hjem. Du kan vælge mellem labels til syning, termiske klæbemærkater og klistermærker.

Alle vores produkter er af højeste kvalitet og er derfor både ekstremt modstandsdygtige og behagelige at have mod huden. Uanset om det er mærker til tøj, notesbøger, legetøj, drikkeflasker eller frokostkasser: Med vores mærker mister du aldrig noget igen i skole eller børnehave!

For at tilpasse dine etiketter eller produkt skal du bare vælge det og derefter personalisere det med den valgte tekst, farver, skrifttyper og motiv. Vores værktøj giver dig en øjeblikkelig forhåndsvisning af resultatet. Lad din kreativitet løbe frit: Børn elsker vores kreative sjove motiver og livlige farver!

Der er 19 varer.

Viser 1-19 af 19 element(er)
Aktive filtre

Lad os overbevise dig om vores udvalg af personlige skole- og dagplejeetiketter bringe farve til dine børns skoletaske og er også ekstremt praktisk.

Her finder du personaliserede etiketter, der identificerer dine børns ejendom - hvad enten det er piger eller drenge.

Du ved det helt sikkert: Overalt, hvor de ligger rundt, tøj, sko, tilbehør ... Hvor hurtigt foregår der noget? tabt? Men det er forbi nu. Hos os har du valget mellem mærker til syning.

Termo klæbende etiketter og etiket klistermærker. Vores navnemærker vævet fra trådene i højeste kvalitet er på samme tid behageligt blød på huden og ikke desto mindre meget modstandsdygtige.

Leder du efter personlige klistermærker? Vi tilbyder dig flere modeller af personaliserbare klæbemærkater til mærkning af bærbare computere, legetøj, drikkeflasker og endda børnenes frokostkasse. Vi har også personaliserede skoleartikler og personliggjort til dig Tøj til skolen, der tilbydes. For at tilpasse dine etiketter eller skoleartikler skal du bare vælge dit produkt fra vores Udvælgelse. Tilpas det derefter med en passende tekst, din yndlingsfarve såvel som Skrifttype og motiv efter eget valg. Vores værktøj giver dig en øjeblikkelig forhåndsvisning af resultatet For at forbedre fejl direkte. Med vores produkter har du altid valget mellem en hel række Sjove motiver og livlige farver. Børn er skøre over det!