Etiketter til skræddersyning

Hvis du er en af dem, der går op i hver eneste detalje omrking dit arbejde, har vi et udvalg af tilpassede etiketter til dine skræddersyede mode- og strikkekreationer.

Vores tilpassede etiketter kan oprettes i henhold til dine ønsker eller dit brandimage, hvilket giver det et personlig og professionelt præg.

Uanset om der er størrelsesmærker, vaske- og plejeetiketter, etiketter "Made in Germany" eller endda CE-mærkning: Du vil finde enhver form for label eller etike. Vælg mellem en lang række skrifttyper, farver og design for at skabe unikke etiketter, der er afspejler den høje kvalitet af dit arbejde.

Den øjeblikkelige forhåndsvisning i vores online værktøj giver dig mulighed for at følge hvert trin i processen direkte på skærmen og skabe den perfekte etiket til dine kreationer.

Har du kun brug for en lille mængde etiketter? Intet problem: Du kan bestille så lidt som 30 stk fra os. Dine etiketter vil blive leveret til dit hjem inden for et par dage - og det hele til en meget overkommelig pris. Bestil dine individualiserede etiketter til dine modekreationer i dag!

Aktive filtre