Personlige tasker og gaver

Gennemse vores sortiment af personaliserede sports- og skoletasker til børn. Du kan personalisere og tilpasse vores tasker på bare få minutter, så de bliver som skræddersyet til både pige og drenge. Disse praktiske og originale personaliserede tasker kan tages med overalt: til skole, til dagpleje , til sport eller på ferie.

Med vores brede udvalg af farver, design og skrifttyper kan hver taske tilpasses individuelt til dine behov. Også praktisk: Med tekstfunktionen kan du indsætte et navn, eller måske navnet på holdet, klubben, skolen eller din adresse.

Du vil aldrig miste din taske igen. Ud over de personaliserede tasker på vores side finder du penalhuse, bagagestropper og andre personlige genstande, der er super som en original gave til enhver lejlighed. Fordi børn (og voksne!) elsker personlige gaver, og så er det hele meget let: Klik blot på det produkt, du gerne vil have, indtast din tekst og vælg farver, motiv og skrifttype. Vores praktiske værktøj genererer derefter straks en forhåndsvisning direkte på din skærm.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter